BJJ for Law Enforcement

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

BJJ for Law Enforcement

16 februari @ 10:00 - 13:00

BJJ for Law Enforcement

The Leathlete organiseert op zondag 16/02/2020 opnieuw een seminarie enkel voor politiediensten!

Deze maal verplaatsen we ons naar Aalst en bieden we in samenwerking met PHD BJJ een seminarie aan met Koen Smets, een ronkende naam in de Belgische BJJ wereld!
Koen Smets, zwarte band en hoofdtrainer bij één van België ’s betere BJJ clubs is eveneens een collega bij de Fedpol!

Koen kreeg zijn zwarte band van Flavio Behring, een 9de dan BJJ, en een rechtstreekse leerling van Helio Gracie. Hij heeft in bijna alle continenten BJJ getraind. In Hybrid-Dojo is Koen mee verantwoordelijk geweest voor het trainen van diverse Europese kampioenen BJJ, en droeg zo een grote steen bij aan de carrières van Ben Dandois (Europees kampioen MMA), Tommy Depret (vice wereldkampioen shooto/mma), Fran Vanderstukken (wereldkamioene Ne Waze / vice Europees kampioene), etc ….

De seminarie begint om 10u en eindigt om 12u. Van 12 tot 13u is er een uur “rollen” voorzien.
Elke politieambtenaar of aspirant kan meedoen! Inschrijven kan via een privébericht of via het emailadres Leathlete@outlook.com. Stuur steeds je gegevens en je 44-nummer mee.

De locatie van de dojo is de du Parc Site, gelegen op de Erembodegemstraat 31 te Aalst.

De prijs voor de seminarie is 8 euro. The Leathlete staat voor kwaliteitstrainingen tegen een betaalbare prijs! We werken 100% NON PROFIT. Als er “winst” wordt gemaakt gaat deze integraal naar een goed doel zoals de VZW Eddy Strijckers of de VZW Belgian Blue Line.

De inschrijvingen voor deze seminarie zijn ook deze keer weer beperkt.

 

Gegevens

Datum:
16 februari
Tijd:
10:00 - 13:00