Dhr. Borstlap

Dhr. Borstlap

Toen het idee ontstond om de Aalstenaar mee te nemen op ons avontuur via een website, hadden we gehoopt dat de domeinnaam duparc.be nog beschikbaar zou zijn.

Helaas.

Via enkele zoekacties namen we contact op met de eigenaar, Mr Karel Borstlap uit Nederland. Vriendelijk werden we doorverwezen naar de firma Loft 33.

Mits een overnameprijs konden we wel in het bezit komen van de domeinnaam. Tja, wat is zo’n domeinnaam ons waard? Veel, omwille van het unieke aan dit project: een ooit zo’n succesvol fabriek dat nu vervallen is en waar niemand nog iets in zag, terug in zijn eer herstellen. Maar hoe moet je dat in geld omzetten?

Na wat om en weer mailen zonder vooruitgang, bedankten we de firma vriendelijk voor het aanbod. We zullen ons tevreden stellen met duparcaalst.be. Het deed toch wat pijn.

Jammer, maar helaas.

De website werd opgestart en weken gingen voorbij tot we een mailtje ontvingen op 31 maart jl. van de firma Loft 33. Of we nog interesse hadden in de domeinnaam duparc.be?

Wat? Tuurlijk!

Mr. Borstlap had besloten om de domeinnaam, kosteloos, terug vrij te geven. We dienden het dan gewoon aan te kopen via onze webhoster. Mr. Karel Borstlap is zelf een telg uit een groot familiebedrijf van bouten en moeren. Hij vindt het verleden van een bedrijf zoals Du Parc heel belangrijk.

Fantastisch!

Meneer Borstlap, wij wensen u uitdrukkelijk te bedanken voor uw genereus gebaar. Het is van grote betekenis voor ons. Blijf ons volgen via deze website zodat u kunt zien hoe du Parc uit zijn as zal herrijzen. Het was eens een belangrijke plek voor vele Aalstenaren en zo zal het opnieuw zijn vanaf de opening.

Wij houden contact en nodigen u graag uit op de opening!