SULBB

De site

De site SULBB in Aalst is een fabriekspand dat vroeger toebehoorde aan de “Société pour l’Utilisation des Levures de Bière Belge”. Deze historische site werd na een fikse opknapbeurt verhuurd aan bedrijven en verenigingen die op zoek zijn naar een ongewone en inspirerende werkomgeving. De ruimtes zijn geschikt voor een brede waaier van activiteiten: kantoren, ateliers, opslag, cultuur, vrije tijd en ontspanning, …

Het gebouw werd volledig gerenoveerd met respect voor de uitstraling en het historische karakter. De statige gevels bleven behouden en de binnenkant kreeg een grondige opfrisbeurt. De grote ruimtes zijn in één stuk te huren of op te splitsen in verschillende oppervlaktes. De grote en veelvuldig geplaatste ramen garanderen een fantastische lichtinval en een uniek zicht op Aalst.

De ligging

De site is gelegen aan de Pierre Corneliskaai en kijkt aan de ene kant uit over de Dender en de stationsbuurt. De site combineert een centrale ligging met een vlotte bereikbaarheid, zowel met de wagen als met het openbaar vervoer.